Makaron z serem Mary

Mary ' s Macaroni & Cheese może być tylko przystawką, której szukasz. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 50. Jeśli masz velveetaâ, łokieć makaron, jajko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Masło umieścić w naczyniu do pieczenia 13x9 cali; przykryć warstwami po połowie każdego z makaronu, VELVEETA i cheddar.
Jajko i mleko ubić do wymieszania; połowę składników wlać do naczynia do pieczenia. Powtórz z wszystkimi pozostałymi składnikami z wyjątkiem papryki.
Piec 15 min.; mieszać aż do wymieszania.
Piec 15 min. lub do momentu podgrzania mieszanki makaronu, a góra jest złotobrązowa.