Makaron z serem mamy Marka

Makaron z serem mamy marka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 797 kalorii, 42g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, makaron, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W małym rondlu na średnim ogniu roztopić masło, a następnie wymieszać z mąką; gotować przez 1 minutę lub do lekko złocistego. Powoli dodawać mleko do mieszaniny mąki, mieszając aż zgęstnieje, a następnie mieszać w 3 sery aż do całkowitego stopienia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodaj ugotowany makaron i wymieszaj, aby równomiernie pokryć.
Przełożyć do płytkiego naczynia do pieczenia.
Piec przez około 45 minut, aż zbrązowieje i chrupiące na wierzchu.
Wyjąć z piekarnika i rozgrzać brojlery.
Na wierzch posypać parmezanem i bułką tartą. Wróć do piekarnika i dusić, aż ser będzie bąbelkowy.