Makaron z serem mamy

Makaron z serem mamy wymaga około 30 minut od początku do końca. Na 11,58 zł / porcja, ten przepis okładki 92% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 253g białka, 331g tłuszczu, oraz w sumie 6971 kalorii. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz amerykański ser, olej roślinny, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron i gotować przez 5 do 7 minut lub aż tylko mniej niż al dente; odcedzić.
W dużym rondlu rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać mąkę na raz i energicznie mieszać aż do połączenia.
Dodawać trochę mleka na raz, ciągle mieszając, aż całe mleko zostanie włączone, a sos będzie gładki. Wymieszać z pieprzem, amerykańskim serem i pomidorami. Mieszaj, aż ser się stopi i mieszanina będzie gładka (jeśli ser zacznie się kleić, zmniejsz ogień).
Makaron umieścić w naczyniu do pieczenia 10x15.
Na makaron wlać masę serową i posypać bułką tartą.
Piec 15 minut, lub do góry jest złoty.