Makaron z serem IV

Makaron z serem IV może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 682 kalorie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pomidory w puszkach, makaron łokciowy, sok pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron do al dente.
W dużej patelni gotować mieloną wołowinę, aż nie pozostanie różowy.
Spuścić nadmiar tłuszczu.
W dużej misce dodać sok pomidorowy, pokrojone w kostkę pomidory, gotowaną mieloną wołowinę, ugotowany i odsączony makaron, jedno opakowanie startego sera i dobrze wymieszać.
Wlać do naczynia do pieczenia zapiekanki 2 quart.
Pozostałą paczkę startego sera rozłożyć na wierzchu.
W piekarniku o temperaturze 425 stopni F (220 stopni F) piec, aż ser topi się, a następnie dusić, aż ser będzie złoty brąz.