Makaron z serem Florentyna
Makaron z serem Florentyna to Wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, chleb, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Najlepszy wegański ser Mac n' , Wegański makaron z serem, oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem.
Instrukcje
Umieścić chleb w robocie kuchennym; pulsować 10 razy lub aż grube okruchy środka 1/4 szklanki.
Połączyć bułkę tartą i masło, mieszając do herbu.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Dodaj szpinak, sok, gałka muszkatołowa, i czosnek; gotować 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Połączyć mleko i mąkę, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mieszaninę mleka do mieszanki szpinaku, stale mieszając; doprowadzić do wrzenia.
Dodać ser, sól i pieprz; gotować 30 sekund lub aż ser się rozpuści, stale mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać z makaronem. Łyżka mieszanki do 1-ćwiartkowego Suflera pokrytego sprayem do gotowania. Wierzch równomiernie wymieszać z bułką tartą.
Dusić przez 3 minuty lub do lekko rumiane.