Makaron z serem Florentyna

Makaron z serem Florentyna
Makaron z serem Florentyna wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka łokcia makaron, szpinak, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron przygotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, z pominięciem soli i masła; dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Mleko i kolejne 4 składniki umieścić w słoiku na ćwiartki; przykryć szczelnie i energicznie wstrząsnąć przez 1 minutę. Wymieszać mieszankę mleka, ser, szpinak i makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
3
Wlać mieszaninę makaronów do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego natryskiem o smaku maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4
Posypać równomiernie bułką tartą; lekko pokryć bułkę tartą sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
5
Piec w 350 przez 30 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Uwaga: do celów testowych użyliśmy makaronu Barilla Plus i białego chleba Sara Lee Soft & Smooth pełnoziarnistego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały ChlebBiały Chleb
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn