Makaron z serem do gotowania ryżu
Need a danie główne Wegetariańskie? Ryż kuchenka makaron z serem może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 502 kalorie, 23G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać musztardę w proszku, sól koszerna, może odparować mleko i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połączyć makaron, sól i 2 szklanki wody w kuchence ryżowej. Ustaw kuchenkę do gotowania ryżu na standardowym cyklu białego ryżu i gotuj przez 30 minut lub aż cykl gotowania będzie prawie kompletny i większość wody zostanie wchłonięta.
Wymieszać z mlekiem, Cheddar, ser topiony produkt, musztarda i czarny pieprz. Zamknij pokrywkę, włącz kuchenkę do ciepłego ustawienia i pozwól gotować, mieszając od czasu do czasu, aby dno się nie paliło, dopóki ser się nie stopi, a mleko jest dobrze włączone, o 10 protokół.