Makaron z serem carrot

Makaron z serem carrot
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z serem Carroty. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Mieszanka koszernej soli, masło, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gotuj książkę: makaron z serem Carroty, Wegański makaron z serem, oraz Najlepszy wegański ser Mac n' dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° i nasmaruj 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia. Ułóż stojak w górnej trzeciej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu w dużym garnku z osoloną wrzącą wodą; dodać marchewkę na 3 minuty przed zakończeniem gotowania makaronu; dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Podczas gdy makaron jest gorący, wymieszać we wszystkich, ale 1/2 szklanki cheddar i masło. W misce ubij śmietanę, mleko, jajka, sól, musztardę w proszku i pieprz. Złożyć mieszaninę do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zeskrobać mieszaninę na przygotowaną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Posypać pozostałą cheddar i parmezan na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
6
Piec do momentu, aż zapiekanka będzie jędrna w dotyku i złocista, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Co Jeszcze?
8
* Jeśli ścierasz ser cheddar w robocie kuchennym, nie musisz myć maszyny przed zetarciem marchwi. Albo odwrotnie.* Jest to jeden z tych makaronów i serów z jajeczną bazą budyniową, która pucha podczas gotowania i jest cięta na kwadraty, aby służyć, jak zapiekanka, w przeciwieństwie do tej lepkiej, kremowej, piecowej wersji sosu beszamelowego. Wiem, że niektórzy ludzie mają silne opinie na temat właściwego makaronu z serem (sam jestem równym oportunistą), ale pomyślałem, że dam Ci znać, co dostajesz.* Karmić to danie dla dzieci, jak jest; dorośli powinni oddawać się tryskać ognistym Sriracha lub innym gorącym sosem na całej górze.* Możesz zmieniać ser, aby nadać temu raczej gładkie (jeśli smaczne) danie więcej osobowości. Gruyère, dojrzały Cheddar, pecorino i postarzana Gouda dodadzą wyrafinowanego uroku, który podniesie go ponad zwykłe jedzenie dla dzieci.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Makaron Z SeremMakaron Z Serem
SrirachaSriracha
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
PecorinoPecorino
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
GruyereGruyere
GoudaGouda
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn