Makaron z serem

Makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 718 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, opcjonalne przyprawy: pieprz cayenne, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować aż będzie bardzo jędrny. Makaron powinien być zbyt twardy, aby jeść prosto z garnka.
Drain.In mała miska, beat egg.In duży garnek, roztopić masło i posypać mąką.
Ubij razem na średnim ogniu. Gotować mieszaninę przez pięć minut, stale ubijając. Niech się nie pali.
Wlać mleko, dodać musztardę i ubijać, aż będzie gładka. Gotować przez pięć minut, aż bardzo gruby. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.Weź 1/4 szklanki sosu i powoli wlać go do ubitego jajka, stale ubijając, aby uniknąć gotowania jaj.
Ubijamy razem na gładką masę.
Wlać mieszaninę jajek do sosu, stale ubijając. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać ser i wymieszać do rozpuszczenia.
Dodać sól i pieprz. Posmakuj sosu i dodaj więcej soli i soli doprawionej w razie potrzeby! NIE ZANIŻAĆ.
Wlać osuszony, ugotowany makaron i wymieszać do połączenia.
Podawać natychmiast (bardzo kremowy) lub wlać do maślanego naczynia do pieczenia, top z dodatkowym serem, i piec przez 20 do 25 minut lub do bąbelków i złoty na wierzchu.