Makaron z serem

Makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 505 kalorii, 21g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz bułkę tartą, paprykę, liście pietruszki i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać makaron i gotować, aż lekko underdone, lub bardzo al dente, o 7 protokół.
Odcedzić makaron i włożyć do garnka.
W rondlu na średnim ogniu roztopić masło i wymieszać z mąką. Gotować, ciągle mieszając, aż zasmażka zmieni bardzo blady złoty kolor.
Dodać mleko i dobrze ubijać, aby usunąć grudki. Doprowadzić do gotować na małym ogniu.
Tymczasem w małej miseczce wymieszaj razem bułkę tartą, 1/4 szklanki parmezanu, natkę pietruszki i olej rzepakowy. Rezerwa.
Dodać paprykę, Cheddar, pozostałe 8 uncji startego parmezanu, ser i sól i pieprz, do smaku, do mieszanki mleka.
Na makaron polać sosem serowym i wymieszać.
Rezerwy 3 filiżanki dla rundy 2 Web przepis Pikantny makaron i ser Bites.
Spray 9 przez 13-calowy żaroodporne naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Wlać makaron z serem i równomiernie rozprowadzić na patelni.
Posypać mieszaniną okruchów chleba i piec przez około 30 minut, aż bułka tostowa zostanie upieczona i złocista.