Makaron Z Potrójnym Serem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z potrójnym serem. Za $1.75 za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 52g tłuszczu i w sumie 898 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka musztardy, jajek, makaronu łokciowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera, Wędzony Cheddar i ser pleśniowy mostek makaron i ser, oraz Two Cheese Butternut Squash Macaroni & Cheese and Daycare Dining.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w dużej misce ubij jajka, mleko, masło, musztardę, przyprawioną sól i pieprz do połączenia. Wymieszaj ser procesowy i 1-1 / 2 szklanki każdego sera cheddar.
Odcedź makaron; wymieszać z mieszanką serów.
Wlać do natłuszczonego 3-qt. naczynie do pieczenia. Na wierzch z pozostałymi serami.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do stopienia sera, a brzegi będą musujące.