Makaron z porem, pieprzem i sosem szczypiorkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z porem, pieprzem i sosem szczypiorkowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.33 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz skórkę z cytryny, por, ser śmietankowy o mniejszej zawartości tłuszczu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pastan w sosie z pieczonej czerwonej papryki / makaron z pieczonej czerwonej papryki / Easy Pasta s Dla Dzieci, Makaron z mąki z ciecierzycy z pikantnym porem i sosem pomidorowym, oraz Zapiekanka Z Ziemniaków, Pora I Szczypiorku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj por i papryka paski; saute 4 protokół. Wymieszać bulion, skórkę i sok; gotować 3 minuty.
Dodać serek śmietankowy. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować, aż ser topi się (około 2 minut), stale mieszając.
Dodać makaron, sól i pieprz, i gotować przez 2 minuty lub aż dokładnie ogrzane.
Wymieszać z parmezanem i pozostałymi składnikami.