Makaron z pomidorami winogronowymi i bazylią
Makaron z pomidorami winogronowymi i bazylią może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 122 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz bazylia, ząbki czosnku, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Spróbuj Risotto ze świeżą mozzarellą, pomidorami winogronowymi i bazylią, Risotto ze świeżą mozzarellą, pomidorami winogronowymi i bazylią, oraz Lucjan z pieczonymi pomidorami winogronowymi, czosnkiem i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować we wrzącej osolonej wodzie aż do al dente.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę, mieszając od czasu do czasu.
Dodać pomidory, bazylia, sól, pieprz i cukier. Gotować około 8 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać makaron do sosu i dobrze wymieszać, aby połączyć.