Makaron z pomidorami i mozzarellą
Makaron z pomidorami i mozzarellą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 729 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.08 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pomidory, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Makaron z Pesto, świeżymi pomidorami, suszonymi pomidorami, kurczakiem i serem Mozzarella, Pastan al Forno {Pieczony makaron z pomidorami i mozzarellą}, oraz Makaron Z Pomidorami Mozzarella.
Instrukcje
Przetrzyj wnętrze średniej miski czosnkiem; Odrzuć czosnek.
Połączyć pomidory, mozzarella, bazylia, i olej w misce; doprawić solą i pieprzem i wrzucić do połączenia.
Niech mieszanka pomidorowa siedzieć 15 minut niech smaki stopić.
Tymczasem makaron gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, mieszając od czasu do czasu, aż al dente; odcedzić.
Dodać makaron do mieszanki pomidorowej i wrzucić do połączenia.
Czy z wyprzedzeniem: mieszankę pomidorową można wykonać 8 godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić mieszaninę do temperatury pokojowej przed rzuceniem gorącym makaronem.
W porcji: 580 kalorii, 29 g tłuszczu, 4 g błonnika