Pesto Pastan z owocami morza to danie główne dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 17 g białka, 11 g tłuszczu i łącznie 321 kalorii. Za 1,89 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka liści oregano, zielonej cebuli, pietruszki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 54%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Seafood en Brodo z estragonowym pesto, Summer Seafood Lasagna With Pesto i Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto z pomidorów i migdałów).
Instrukcje
1
Aby przygotować pesto, umieść 1/4 szklanki oleju, bazylię, oregano, natkę pietruszki i jeden ząbek czosnku w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryj i przetwarzaj, aż będzie gładka; odłożyć na bok. Pozostały czosnek posiekaj. Gotować makaron według wskazówek na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
Przepis Na Pizzocheri
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W międzyczasie na patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż cebulę i posiekany czosnek na maśle i pozostałym oleju, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)