Makaron z papryką słodką
Przepis na makaron z papryką słodką można zrobić w około 20 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 383 kalorie, 13g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z BBC Good Food ma 9 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz makaron fusilli, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Makaron ze słodką papryką z kiełbasą, Makaron Pesto Ze Słodkiej Papryki, oraz Włoski Makaron Tempeh & Sweet Pepper.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją opakowania.
W międzyczasie rozgrzać olej na dużej patelni, a następnie podsmażyć cebulę na średnim ogniu przez 5-6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż uzyska złoty kolor i zmięknie. Czosnek wymieszać i gotować przez kolejne 2-3 min.
Paprykę odcedzić, odcedzić sokiem, następnie wymieszać z cebulą. Gotować przez 2-3 min do rozgrzania. Zmiksować mieszaninę w robocie kuchennym, z 75ml / -17°l oz zarezerwowanego soku z papryki i 75ml /2L oz gotowania płynu z makaronu, aby uzyskać masywny SOS.
Odcedzić makaron i odstawić na patelnię.
Dodać mieszaninę pieprzu, a następnie doprawić do smaku. Wrzucić z rukolą lub rukolą jeszcze gorącą, więc po prostu zaczyna więdnąć, a następnie podawać.