Makaron z orzechami włoskimi i sosem warzywnym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z orzechami włoskimi i sosem warzywnym. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 718 kalorii, 17g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 18 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka orzechów włoskich, penne, groch, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron z sosem dyniowym Mascarpone i prażonymi orzechami włoskimi, Makaron z kremowym sosem dyniowym Bezmlecznym i orzechami włoskimi, oraz Sos Do Makaronu Warzywnego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić sos: doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu. Na dużej patelni na średnim ogniu roztopić masło.
Dodać kukurydzę i groszek i gotować przez około 5 protokół.dd śmietanę i ser śmietankowy, mieszając go drewnianą łyżką. Doprowadzić do duszenia, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem Asiago, solą i pieprzem.W międzyczasie do wrzącej wody dodajemy sól i makaron. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec przyklejeniu, aż al dente, zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Odcedzić, rezerwując około 1/4 szklanki wody do gotowania.
Dodać makaron do sosu wraz z orzechami włoskimi i wymieszać, aby połączyć.
Dodaj zarezerwowaną wodę do gotowania, wymieszaj i ogrzej na małym ogniu.