Makaron Z Olejem Sezamowym
Makaron z olejem sezamowym to wegańskie danie główne. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz olej roślinny, olej sezamowy, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sezamowy tuńczyk & awokado z pikantnym makaronem z cukinią sezamową, Paluszki z kurczaka miodowo-Teriyaki z sezamem z makaronem celofanowym sezamowym i groszkiem, oraz Makaron Sezamowy.
Instrukcje
Przynieś 4 qts. woda do wrzenia w garnku. Delikatnie wyciągnij świeży makaron i dodaj do garnka, mieszając, aby nie przyklejać. Gotować, często mieszając, aż makaron będzie miękki, 3 minuty na świeże i 6 minut na suszone.
Dobrze odcedzić makaron, spłukać gorącą wodą i ponownie odcedzić.
Makaron wrzucić z olejami i sosem sojowym i posypać zieloną cebulą.
* Kup makaron na rynkach azjatyckich i niektórych supermarketach.