Makaron z octem
Makaron z octem może być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Za 33 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bez nabiału ma 268 kalorii , 4 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 2 osób. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ogórka, cebulę, sól i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 20 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 33% , to danie nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Pork Belly Po Boys z Habenero Vinegar & Honey Mustard Mayonnaise , Cucumber Vinegar Salad i Cutlets with balsamic vinegar, tymianek and Parmezan mashed potatoes .
Instrukcje
Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Odcedź i opłucz zimną wodą.
Umieść w misce; dodaj ogórka i cebulę.
Pozostałe składniki wymieszaj w słoiku z dobrze dopasowaną pokrywką; dobrze wstrząśnij.
Zalej mieszankę makaronu i wymieszaj, aby pokryć. Przykryj i schłódź w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.