Makaron z masłem (i musztardą i Shiitake) jest tym, co jedzą dzieci

Makaron z masłem (i musztardą i Shiitake) to, co jedzą dzieci, może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 799 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,69 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz liście rozmarynu, parmezan, grubą sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Podobne przepisy to Musztarda, Krewetki I Makaron Sardela, Warzywa z rzepy i rzepy z masłem musztardowym, oraz Musztarda smażona w Chile Pequin-masło anchois.
Instrukcje
Włożyć bulion z kurczaka do dużego rondla ustawionego na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień, pozwalając czas zmniejszyć o połowę; odstawić.
Rozgrzać 4 łyżki (¼ szklanki) oliwy z oliwek w dużej patelni saute ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej zacznie migotać, dodaj grzyby tak blisko pojedynczej warstwy, jak to możliwe.
Niech gotować bez przenoszenia ich aż lekko rumiane z jednej strony, o 2 protokół. Wymieszać grzyby i podsmażyć je, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje, o 5 Więcej minut. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać czosnek i odrobinę więcej oleju w razie potrzeby. Gotować mieszając często aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać rozmaryn, nasiona anyżu, płatki czerwonej papryki i zredukowany bulion z kurczaka; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj zielenie; przypraw je w razie potrzeby. Obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować do miękkości, o 5 Więcej minut. Masło wymieszać z natką pietruszki, odstawić na bok.Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować do al dente, o 12 protokół, w zależności od makaronu wybrać.
Odcedzić makaron (rezerwując około ½ szklanki wody), a następnie powrócić makaron do garnka.
Dodaj mieszaninę zieleni i ½ szklanki startego parmezanu, składany do włączenia. W razie potrzeby dostosuj konsystencję do zarezerwowanej wody z makaronu.
Wylać na podgrzewany półmisek, udekorować pozostałą ½ szklanki sera i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.Jak to: jak Ładowanie...