Makaron z masłem (i musztardą i Shiitake) jest tym, co jedzą dzieci

Makaron z masłem (i musztardą i Shiitake) jest tym, co jedzą dzieci
Makaron z masłem (i musztardą i Shiitake) to, co jedzą dzieci, może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 799 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,69 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz liście rozmarynu, parmezan, grubą sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Podobne przepisy to Musztarda, Krewetki I Makaron Sardela, Warzywa z rzepy i rzepy z masłem musztardowym, oraz Musztarda smażona w Chile Pequin-masło anchois.

Instrukcje

1
Włożyć bulion z kurczaka do dużego rondla ustawionego na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień, pozwalając czas zmniejszyć o połowę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzać 4 łyżki (¼ szklanki) oliwy z oliwek w dużej patelni saute ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej zacznie migotać, dodaj grzyby tak blisko pojedynczej warstwy, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Niech gotować bez przenoszenia ich aż lekko rumiane z jednej strony, o 2 protokół. Wymieszać grzyby i podsmażyć je, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje, o 5 Więcej minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
4
Dodać czosnek i odrobinę więcej oleju w razie potrzeby. Gotować mieszając często aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Dodać rozmaryn, nasiona anyżu, płatki czerwonej papryki i zredukowany bulion z kurczaka; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
AnyżAnyż
RozmarynRozmaryn
6
Dodaj zielenie; przypraw je w razie potrzeby. Obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować do miękkości, o 5 Więcej minut. Masło wymieszać z natką pietruszki, odstawić na bok.Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
ZieloniZieloni
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodać makaron i gotować do al dente, o 12 protokół, w zależności od makaronu wybrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
8
Odcedzić makaron (rezerwując około ½ szklanki wody), a następnie powrócić makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Dodaj mieszaninę zieleni i ½ szklanki startego parmezanu, składany do włączenia. W razie potrzeby dostosuj konsystencję do zarezerwowanej wody z makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
ParmezanParmezan
ZieloniZieloni
10
Wylać na podgrzewany półmisek, udekorować pozostałą ½ szklanki sera i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.Jak to: jak Ładowanie...
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
SerSer
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn