Makaron Z Kurczakiem Bruschetta
Przepis Chicken Bruschetta makaron może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Udaj się do sklepu i odbierz farfalle, parmezan, sos do makaronu z pomidorów i bazylii classico oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Makaron Z Kurczakiem Bruschetta, Makaron Z Kurczakiem Bruschetta, oraz Bruschetta kurczak i makaron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Tymczasem, ciepła 1/4 cup dressing w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować i mieszać 5 min. albo do końca.
Dodaj do kurczaka na patelni wraz z pozostałym sosem; lekko wymieszać.
Wierzch z sosem makaronowym i serem; przykryć. Gotować na średnim ogniu 2 do 3 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.