Makaron Z Kurczakiem Bruschetta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka Bruschetta Pastan. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 28g białka, oraz 4G tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, farfalle, pomidory winogronowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Makaron Z Kurczakiem Bruschetta, Makaron Z Kurczakiem Bruschetta, oraz Makaron Z Kurczakiem Bruschetta.
Instrukcje
Gotować kurczaka w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 5 do 6 min. albo do końca.
Dodać bulion i czosnek w proszku; gotować 3 min.
Dodać śmietanę i pomidory; gotować i mieszać 3 min.
Wymieszać z makaronem i bazylią.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon