Makaron z kukurydzą i jarmużem

Makaron z kukurydzą i jarmużem
Makaron z kukurydzą i jarmuż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 596 kalorii, 21g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli koszernej, masło, płatki pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron Z Grillowaną Kukurydzą I Czarną Kapustą, Mój makaron dietetyczny Spiralizowany: Pieczony kurczak i makaron z cukinią z jarmużu, oraz Tydzień Makaronu: Makaron Z Jarmużu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odciąć ziarna kukurydzy z kolb i przenieść do miski, a następnie zeskrobać kolby z tyłu noża nad miską, aby wyodrębnić płyn; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Włóż kolby kukurydzy do dużego garnka i napełnij wodą; doprawić solą. Przykryć i doprowadzić do wrzenia, następnie dodać makaron i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety; rezerwy 1 szklanka wody do gotowania makaronu, a następnie odcedzić. Odrzuć kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
W międzyczasie podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w holenderskim piekarniku lub garnku z grubym dnem na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Dodać połowę grzybów w jednej warstwie i gotować, niezakłócony, aż złoty, 4 do 5 minut. Doprawić solą, wymieszać i kontynuować gotowanie do miękkości, o 5 Więcej minut; przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać kolejne 2 łyżki oliwy z oliwek do garnka i powtórzyć z pozostałymi grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, czosnek i płatki pieprzu do garnka; gotować, mieszając, aż czosnek będzie miękki, 1 do 2 protokół. Jarmuż wymieszać i doprawić solą. Przykryć i gotować, aż zwiędną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
JarmużJarmuż
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Dodać ziarna kukurydzy, grzyby, szalotki i masło. Gotować, mieszając, aż masło stopi się i mieszaninę ogrzewa się przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
świeża Resztkaświeża Resztka
9
Dodaj makaron i 1/2 szklanki zarezerwowanej wody do gotowania makaronu; gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, 1 do 2 Więcej minut, dodając więcej wody do gotowania w razie potrzeby poluzować SOS. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Zdjęcia Anna Williams
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn