Makaron z kremowym sosem dyniowym Bezmlecznym i orzechami włoskimi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z kremowym sosem dyniowym Bezmlecznym i orzechami włoskimi. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 15g białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz sól i pieprz Anioł włosów makaron, czosnek w proszku, orzechy włoskie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Dyniowa Paleo-Bezmleczna, Kremowy makaron z kurczakiem i karczochem (bezmleczny), oraz Kremowy makaron dyniowy z groszkiem i prażonymi orzechami włoskimi {Vegan}.
Instrukcje
W rondlu połącz dynię, wodę, bulion, szałwię, czosnek w proszku i cebulę w proszku.Gotować na średnim ogniu, aż będzie gładka i gorąca. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Jeśli sos jest zbyt gęsty, dodaj trochę wody. Odstawić.Ugotować makaron w garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, 3 do 4 minut.
Odcedzić i wrócić do garnka.
Dodaj zarezerwowany sos i wrzucić do połączenia.
Podawać posypane orzechami włoskimi.