Makaron z kremem i czterema serami

Makaron z kremem i czterema serami
Creamy Four Cheese Macaroni przygotowuje się około 1 godziny od początku do końca. Jedna porcja zawiera 405 kalorii , 22 g białka i 12 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 8 osób. Za 94 centy za porcję przepis ten pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup parmezan, sól, makaron kolankowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Sprawdza się jako bardzo niedrogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 50% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Creamy Curry Cheese and Macaroni With Langostino Tails and Black Truffle Oil , Make-Ahead Creamy Macaroni and Cheese oraz Four-Bean Salad .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni Fahrenheita.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
Spryskaj 2-kwartowe naczynie do zapiekania nieprzywierającym sprayem do gotowania i odstaw. Zagotuj duży garnek wody. Posól wodę, dodaj makaron i gotuj, aż będzie al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Odcedź do durszlaka, przelej zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie, a następnie odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Podczas gotowania makaronu, w dużym rondlu wymieszaj mąkę i mleko, mieszając trzepaczką, aż się połączą. Gotuj na średnim ogniu, aż zgęstnieje, około 10 minut, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Dodaj sery i gotuj, aż się rozpuszczą i zgęstnieją.
6
Zdjąć z ognia, dodać makaron i 1/4 łyżeczki soli i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
7
Wlać mieszankę do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
8
Posyp wierzch bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
9
Piec, aż ciasto będzie chrupiące, około 30–40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn