Makaron z kiełkami wołowiny i fasoli w zupie

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z kiełkami wołowiny i fasoli w zupie. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 1295 kalorii, 58g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sól, galon, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Dan Dan z kiełkami fasoli, Koreański Pikantny makaron Shin z kiełkami fasoli mung (Sukju Ramyeon), oraz Makaron orzechowy Soba z tofu i marynowanymi kiełkami fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sodę oczyszczoną i wodę w misce. Następnie wymieszać sól i mąkę.
Dodać mieszaninę wody do mąki i soli i wymieszać, aż stanie się miękkie i giętkie ciasto. Ciasto pozostawić na około 30 do 50 minut.
Wyłóż ciasto na deskę i 2 rękami zagniataj ciasto przez 15 do 20 minut, rozciągając ciasto w linę i obiema rękami, machając nim, aż się rozciągnie. Ciasto podzielić na 5 kostek ciasta. Używając suchej mąki, podwajaj ją raz po raz, obracając, aż zamieni się w zestaw makaronów. Odstawić.
Aby zrobić wołowinę: Umieść wszystkie składniki w garnku i gotuj przez około 1 godzinę na małym ogniu.
Wyjąć z ognia i niech wołowina ostygnie, aż będzie wystarczająco chłodny do obsługi. Pokrój wołowinę.
Aby zrobić zupę: w garnku do mieszania, połączyć kość z kurczaka, kość wołową, wodę i gotować przez około 90 minut. Wyrzuć kości i zatrzymaj zupę. Następnie umieść pieprz, zmielony imbir, sól, olej sezamowy i przyprawę do kurczaka w zupie. Doprowadzić zupę do wrzenia. Makaron gotować przez 1 minutę w gotującej się zupie.
Dodać pokrojoną wołowinę, pietruszkę i kiełki fasoli i podawać.