Makaron z kapustą
Makaron z kapustą może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 917 kalorii. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, spaghetti, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Makaron Twarogowo-Szczypiorowy, Turos Csusza-twarożek suchościeralny i makaron, oraz Makaron z kapustą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu roztopić 3 łyżki margaryny.
Dodać kapustę i cebulę. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i rumiane.
Tymczasem doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Ugotowany makaron wymieszać z kapustą i dodać pozostałą margarynę. Wymieszać z twarogiem i cukrem; gotować aż do ogrzania.
Doprawić solą i pieprzem do smaku.