Makaron z kalarepą i jajkiem

Makaron z kalarepą i jajkiem
Kalarepa i makaron jajeczny to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 112 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól i zmielony pieprz, kalarepę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 45 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pikantny makaron z kalarepą, Smażony makaron ryżowy z kalarepą i bazylią, oraz Letnie babeczki jajeczne z kluskami z cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron jajeczny we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez jeszcze twarde do ukąszenia, o 5 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać kalarepę, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż kalarepa będzie miękka, 7 do 10 minut. Wymieszać odsączone makaron jajeczny do kalarepy; gotować i mieszać, aż makaron są lekko smażone, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
KalarepaKalarepa
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn