Makaron z kalarepą i jajkiem
Kalarepa i makaron jajeczny to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 112 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól i zmielony pieprz, kalarepę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 45 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pikantny makaron z kalarepą, Smażony makaron ryżowy z kalarepą i bazylią, oraz Letnie babeczki jajeczne z kluskami z cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron jajeczny we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez jeszcze twarde do ukąszenia, o 5 protokół; odcedzić.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać kalarepę, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż kalarepa będzie miękka, 7 do 10 minut. Wymieszać odsączone makaron jajeczny do kalarepy; gotować i mieszać, aż makaron są lekko smażone, 5 do 7 protokół.