Makaron Z Ikry Dorsza
Makaron z dorsza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 795 kalorii, 24g białka, oraz 25 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pepper, shiso), nori i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Pasta House Pasta con Broccoli-jest to sos na bazie Alfredo, który łączy w sobie makaron, świeże grzyby i świeże brokuły dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli masz mentaiko (aka pikantny dorsz lub Sarna rdzawiec) w słoiku można po prostu zmierzyć go do miski. W przeciwnym razie przeciąć każdy worek ikry na pół i wycisnąć ikrę z każdej połowy, odrzucając membranę.
Dodać oliwę z oliwek i czarny pieprz i mieszać do połączenia. W międzyczasie zagotuj duży garnek dobrze osolonej wody i ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.Kiedy makaron jest gotowy, dokładnie odcedzić i dodać do miski z sosem mentaiko.
Dodaj masło i wrzucić, aż masło się stopi i masz nawet powłoki sosu na każdym pasmie makaronu.
Serwuj natychmiast, przyozdobiony shiso i nori.