Makaron z groszkiem, czosnkiem i ricottą Salata

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z groszkiem, czosnkiem i Salatanem Ricotta. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 732 kalorie, 19g białka, oraz 32G tłuszczu. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko groszek, oliwa z oliwek, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Z Miętowym Pesto, Groszkiem I Ricottą Salata, Groch z miętą i ricottą Salata, oraz Groszek smażony z Salatanem Ricotta i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni.
Dodać czosnek i gotować na małym ogniu, mieszając, aż bardzo miękki i złoty, o 3 protokół.
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, blanszować groszek w sitku, aż będzie miękki, około 3 minut.
Przełożyć groszek do miski.
Dodaj linguine do rondla i gotować aż al dente.
Odcedzić linguine, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania. Makaron wrzucić do rondla i wymieszać z olejem czosnkowym, groszkiem i wodą z makaronu. Doprawić solą i pieprzem, posypać majerankiem. Top z serem i podawać od razu.