Makaron z grochu, estragonu i ricotty

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grochu, estragonu i Pastanu Ricotta. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 468 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jeśli masz ryż-ziemniaki - soja penne, bulion warzywny, częściowo odtłuszczone ser ricotta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron dwu groszkowy z Ricottanem i estragonem, Makaron dwu groszkowy z Ricottanem i estragonem, oraz Makaron dwu groszkowy z Ricottanem i estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj penne zgodnie z zaleceniami paczki. W międzyczasie, w rondlu o średnim przykryciu, doprowadzić groch, bulion, pieprz i sól do wrzenia na dużym ogniu. W razie potrzeby, gotować dalej tylko do miękkości. Czystą połowę grochu wymieszać w blenderze, aż będzie gładka.
Obie mieszanki grochu zalać odsączonym makaronem na patelni z makaronem. Wymieszać z estragonem. Łyżka do misek. Do każdego dodać 1/4 szklanki ricotty w małych łyżeczkach i delikatnie wymieszać.