Makaron z gorgonzolą i słodką cebulą
Makaron z Gorgonzolanem i słodką cebulą może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 702 kalorie, 22g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, czosnek, spaghetti, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 86%. Spróbuj Makaron z Gorgonzolanem i słodką cebulą, Makaron z kapustą Gorgonzolan i karmelizowaną cebulą (bezmięsny poniedziałek), oraz Pieczony Słodki Ziemniak, Karmelizowana Cebula I Quiche Z Gorgonzoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę na złoty kolor, o 10 protokół. Wymieszać z czosnkiem i gotować przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem balsamicznym.
W dużej misce, połączyć makaron, mieszankę cebuli, i Gorgonzola. Wrzucić, aż równomiernie pokryte, i ser topi się.