Makaron z fasolą i zieleniną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz makaron muszka, bulion z kurczaka, jarmuż, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Makaron, fasola, ' N ' Greens, Makaron z zieleniną i białą fasolą, oraz Makaron z fasolą żurawinową i zieleniną.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sól
2
Umieścić makaron w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podsmażyć cebulę i grzyby w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać jarmuż i następne 4 składniki; gotować, często mieszając, 15 minut lub aż jarmuż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jarmuż
5
Dodać fasolę i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
6
Dodać mieszaninę fasoli do makaronu; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
7
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
8
*1 (8-uncja) opakowanie pokrojone świeże grzyby mogą być zastąpione.