Makaron z fasolą
Makaron z fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 14g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś łokcia makaron, parmezan, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen, Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą), oraz Pastan e Fagioli (Pastan i fasola) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory odsączyć, rezerwując 1/4 szklanki płynu. Posiekaj pomidory.
Podsmażyć cebulę i dalej 5 składniki w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka.
Dodaj pomidory, zarezerwowany płyn, sól, pieprz i, w razie potrzeby, cukier. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać fasolę; przykryć i dusić 10 minut.
Ugotowany makaron wymieszać z masłem, wymieszać z masłem fasolowym i posypać parmezanem.
Podawać natychmiast z francuskim chlebem.
Dekorować, w razie potrzeby.