Makaron z czerwonym winem z Romano

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj makaronu z czerwonego wina z Romano. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.21 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka romano, sól koszerna, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron z bakłażanem, orzeszkami pinii i Romano, Makaron grillowy Romano Milano, oraz Sałatka z makaronem z czarnego pieprzu z Prosciutto, szparagami i Romano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać linguine i sól i gotować przez 7 protokół. Gdy linguine gotuje, przynieś wino na wolnym ogniu w małym rondlu.
Odcedzić linguine i zwrócić go do garnka.
Wlać wino do garnka z makaronem i umieścić na średnim ogniu. Gotować, rzucając od czasu do czasu, aż wino zostanie prawie całkowicie wchłonięte, około 5 minut.
Zdjąć z ognia, dodać olej i wrzucić. Podziel linguine między miseczki i posypać Romano, pieprz, i skórki z cytryny.Wskazówka: świeżo pęknięty czarny pieprz ma bardziej asertywny smak niż drobno zmielony. Aby złamać całe ziarna pieprzu, umieść je w zamykanej plastikowej torbie i mocno naciśnij płaską stroną noża szefa kuchni lub dnem ciężkiej patelni.