Makaron z cukinią i kozim serem

Makaron z cukinią i kozim serem
Need a danie główne Wegetariańskie? Makaron z cukinią i kozim serem może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, cukinię, linguine i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron z cukinią z dyni z miodem prażone orzechy włoskie i kozi ser, Cukinia Z Kozim Serem, oraz Cukinia i kozi ser Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwa 1 szklankę wody do gotowania, odsączyć makaron i zwrócić go do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj cukinię, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotuj, mieszając, aż cukinia będzie miękka i jakakolwiek ciecz odparuje, o 5 protokół. Wymieszać czosnek i gotować 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Do makaronu dodać wszystkie oprócz 2 łyżek sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Dodaj zarezerwowaną wodę z makaronu, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wymieszać do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
6
Makaron podawać z cukinią, skórką cytrynową i pozostałym serem. Wskazówka: świeży kozi ser jest kremowy i miękki, co czyni go idealnym do włączenia do dań z makaronu. Kup kłodę i rozdrobnij swoją; wstępnie rozdrobnione kawałki sprzedawane w sklepach często również się nie topią i mogą być droższe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn