Makaron z ciecierzycą i brokułami
Makaron z ciecierzycą i brokułami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 17g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 66 centów za porcję. Mieszanka bułki tartej, czosnek, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Makaron Z Brokułami I Ciecierzycą, Stovetop makaron Marinara z brokułami i ciecierzycą, oraz Pasta House Pasta con Broccoli-jest to sos na bazie Alfredo, który łączy w sobie makaron, świeże grzyby i świeże brokuły dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek z wodą, aby zagotować na dużym ogniu. Ciepły olej na średnim ogniu na dużej patelni.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund. Wymieszaj z bułką tartą, pokruszoną czerwoną papryką i 1/2 łyżeczki. sól i gotować, mieszając, aż bułka tostowa zostanie upieczona, 2 do 3 minut.
Dodaj 1 Łyżkę. sól i makaron do garnka z wrzącą wodą i gotować do prawie miękkości.
Dodać brokuły do garnka i nadal gotować, aż brokuły i makaron są zarówno miękkie, o 2 minut dłużej.
Odcedzić i wrócić makaron i brokuły do garnka.
Dodać bulion z kurczaka i ciecierzycy do garnka z makaronem i brokułami, powrót garnek do ciepła i mieszać, aż bulion jest ogrzewany przez, O 2 protokół.
Dodać mieszaninę chleba okruchy do garnka z mieszaniną makaronu i wrzucić do herbu.