Makaron z ciecierzycy z migdałami i parmezanem
Makaron z ciecierzycy z migdałami i parmezanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 724 kalorie, 35g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz prażone migdały, makaron z anielskimi włosami, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Szpinakowy Makaron Penne z prażonymi migdałami i Bezmlecznym "parmezanem kremowym", Sałatka z ciecierzycy z przyprawionymi migdałami, oraz Sałatka z marchewki i ciecierzycy ze smażonymi migdałami.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.Wymieszać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Dodać bulion, czerwoną paprykę i 3/4 łyżeczki soli i doprowadzić do wrzenia.
Dodać makaron i gotować, mieszając, aż bulion jest prawie wchłaniany i makaron jest al DENTE, o 6 protokół. Wymieszać z ciecierzycą i pietruszką. Podzielić na poszczególne miski i top z migdałami i parmezanem.