Makaron z Chardą Szwajcarską
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z Chardą Szwajcarską. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 18g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis od Allrecipes ma 85 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron z Chardą Szwajcarską, Swiss Chard Pesto Pasta, oraz Zupa z boczniaka szwajcarskiego i makaronu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj spaghetti i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 8 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Czosnek wymieszać i gotować przez 1 minutę, aby zmiękł.
Dodaj chard szwajcarski. Gotować i mieszać, aż łodygi chard będą miękkie. Możesz użyć gorącej wody z makaronu, aby pomóc w parze chard w przykrytej patelni.
Gorące spaghetti wymieszać z kaparami. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem, w razie potrzeby skropić sokiem z cytryny.
Posypać parmezanem do podania.