Makaron z burakami i rodzynkami
Przepis makaron z burakami i rodzynkami można zrobić w około 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje 53 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 133 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka slivered migdały, pennette, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Golden Beet & beet Greens Pasta z Ricottanem i serem Feta, Makaron z burakami, serem pleśniowym i orzechami laskowymi, oraz Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu, umieścić rodzynki w małej misce; przykryć gorącą wodą.
Podczas gdy makaron gotuje i rodzynki moczyć, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj zielenie i czosnek; smażyć 3 minuty lub do zieleni są miękkie. Wymieszaj makaron, rodzynki, migdały, sól i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu; wrzuć do połączenia.
W razie potrzeby posypać popękanym czarnym pieprzem.