Makaron z boczkiem, karmelizowaną cebulą i serem Cheddar
Makaron z boczkiem, karmelizowaną cebulą i serem Cheddar może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 691 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz bekon, ser cheddar, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jajka na bekonie z karmelizowaną cebulą i serem Cheddar, Burgery z boczkiem i cheddarem z karmelizowaną cebulą, oraz Cheeseburger z boczkiem podwójny Cheddar z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę, olej i masło włożyć do 3-litrowej zapiekanki. Kuchenka mikrofalowa odkryte na średnio wysokie (70%) 20 do 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są złotobrązowe.
Tymczasem gotuj i osuszaj fettuccine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Gotować boczek w 10-calowej patelni na małym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż ostry; spuścić na ręcznikach papierowych. Boczek pokroić na małe kawałki.
Rozgrzać śmietanę do zagotowania w rondlu 2-ćwiartkowym.
Wymieszać w 1 szklance sera i cebuli.
Polać fettuccine; wrzucić do płaszcza. Wierzch z pozostałym 1 szklanką sera; posypać boczkiem.