Makaron w garnku z sosem pomidorowo-bazyliowym
Jeden garnek makaron z sosem pomidorowo-bazyliowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 409 kalorii, 22g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz dziecko szpinak, parmezan, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron Z Sosem Pomidorowo-Bazyliowym, Domowy Sos Pomidorowo-Bazyliowy Makaron, oraz Makaron z sosem pomidorowo-bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pierwsze 9 składników i, w razie potrzeby, suszony pokruszony czerwony pieprz w holenderskim piecu w kolejności listy składników. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu (około 12 do 15 minut). Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, pokryte, 10 do 12 minut lub do makaronu jest lekko al dente, mieszając w odstępach 5-minutowych.
Zdjąć z ognia i wymieszać ze szpinakiem. Przykryć i odstawić 10 minut. Wymieszać tuż przed podaniem.
Uwaga: testowaliśmy z makaronem Garofalo Casarecce.
Shrimp Pasta Pot: przygotować przepis zgodnie z zaleceniami, mieszając w 1 lb. obrane Duże, surowe krewetki, deveined, ze szpinakiem w kroku