Makaron Udon z przegrzebkami i Baby Bok Choy

Makaron Udon z przegrzebkami i Baby Bok Choy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj makaron Udon z przegrzebkami Bay i Baby Bok Choy spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.78 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 340 kalorii, 20g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Jeśli masz olej roślinny, Zatoka przegrzebki, kurczak bulion, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 145 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Makaron Udon z piernikiem Bok Choy, oraz Smażony makaron Udon z Bok Choy.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Tymczasem, ciepła 2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ze stali nierdzewnej na dużym ogniu, aż po prostu zaczyna palić. Sezon przegrzebki z solą i pieprzem i dodać połowę przegrzebki na patelni. Gotować bez ruchu, aż dobrze rumiane po jednej stronie, o 45 sekund. Wymieszać i kontynuować gotowanie, aż lekko rumiane na pozostałych stronach, o 30 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjąć przegrzebki z rowkiem łyżką i odstawić na talerzu. Podgrzać olej do czasu palenia i powtórzyć z pozostałymi przegrzebkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do patelni i podgrzać na średnim ogniu, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać bok choy i dobrze wymieszać. Wymieszać smażyć do jasnozielonego i miękkiego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
5
Wlać bulion, sos sojowy, olej sezamowy i mirin. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Gotuj udon zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
7
Spuścić w durszlaku i natychmiast przenieść na patelnię. Wrzucić dobrze i gotować na średnim ogniu, aż makaron głównie wchłonąć sos, o 30 sekund. Wymieszać przegrzebki i gotować, aż ledwo ogrzane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Posypać togarashi (w razie potrzeby) i podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn