Makaron Tagliatelle ze szparagami i sosem Gorgonzola
Makaron Tagliatelle ze szparagami i sosem Gorgonzola może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, zieloną cebulę, makaron tagliatelle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mieszany Sos Grzybowy Na Makaronie Tagliatelle, Szparagi W Sosie Gorgonzola, oraz Szparagi Z Sosem Gorgonzola dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrywaj twarde końce szparagów tak daleko, jak łatwo pękają łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
2
Szparagi pokroić na 1-calowe kawałki. Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając szparagi w ciągu ostatnich 5 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Makarony
3
Tymczasem w 12-calowej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę, pietruszkę i czosnek gotować w oleju około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać makaron, szparagi i ser do mieszaniny na patelni. Gotować około 3 minut, podrzucając delikatnie, aż ser się rozpuści i makaron równomiernie pokryje.