Makaron Soba z warzywami
Need a przystawka wegańska? Makaron Soba z warzywami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, paprykę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Makaron Soba z kurczakiem i warzywami, Makaron Soba z warzywami i miętą, oraz Azjatyckie Krewetki Makaron Soba Z Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić, zastrzegając 1 łyżkę wody makaronu. Trzymaj makaron ciepły.
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj imbir i czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodać cebulę i paprykę; gotować 3 minuty lub aż złoty kolor, często mieszając.
Dodać grzyby, sól, i zarezerwowane 1 łyżka wody makaronu; gotować 2 minuty lub aż grzyby będą miękkie, często mieszając. Wymieszać z groszkiem śnieżnym i gotować 1 minutę.
Połączyć mirin, sos sojowy i olej sezamowy w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mirin i makaron do patelni; wrzucić do połączenia.