Makaron smażony z wieprzowiną
Need a dairy free main course? Smażony makaron i wieprzowina może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Tyłek, paprykę, liście shiso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażona wieprzowina z Bok Choy i makaronem, Makaron smażony z pieczoną wieprzowiną, oraz Smażony makaron z brandowaną wieprzowiną i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć bulion, sos sojowy, musztarda, ocet, olej sezamowy i olej chili.
W dużym garnku z wrzącą wodą blanszuj marchewkę przez 1 minutę. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś marchewkę na talerz.
Dodać makaron do garnka i gotować, mieszając, aż będą al dente, o 5 protokół.
Odcedzić makaron i zwrócić je do garnka. Napełnij garnek zimną wodą i przekręć makaron, aby je ostudzić.
Przenieś schłodzony makaron na durszlak i podnieś je od czasu do czasu palcami, aby pomóc je wysuszyć.
Tymczasem, w dużej, głębokiej patelni, rozgrzać olej roślinny, aż się połysk.
Dodać plastry wieprzowiny w jednej warstwie, doprawić solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, bez mieszania, aż rumiane na dnie, o 2 protokół. Wymieszać kilka razy, następnie dodać imbir i mieszać-smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodaj paprykę i marchewkę i smażyć przez 1 minutę.
Dodaj makaron na patelni i wrzucić, aż dobrze połączone.
Dodaj mieszankę sosu sojowego, shiso, szalotki i kiełki fasoli i wrzucić do ogrzania przez.
Przełożyć do dużej, płytkiej miski i podawać.