Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zimnego makaronu sezamowego 66. Na $6.09 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 680 kalorii, 9g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać sos orzechowy, celofan makaron, chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Makaron Sezamowy Na Zimno, Makaron Sezamowy Na Zimno, oraz Makaron Sezamowy Na Zimno dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić cukier w małym, nonstick patelni na małym ogniu. Gotować, aż karmelizowane, 3 do 4 protokół, mieszając w imbir, czosnek i Thai chile ostatniej chwili gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Thai Chili
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przełożyć do blendera z orzeszkami ziemnymi i sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać olej sezamowy i arachidowy do przetworzenia na gładką pastę. Doprawić solą i cayenne i odstawić. Sprawia, że 1 filiżanka.Bulion1 / 2 szklanki lekkiego sosu sojowego1 / 4 szklanki czarnego octu1 / 4 szklanki octu ryżowego1 / 2 szklanki cukru1 / 4 szklanki wina shaoxing (Chińskie wino ryżowe) 1/4 szklanki posiekanych liści kolendry1 / 2 małe Suszone czerwone chile1 laska cynamonu, zmiażdżona Młotkiem 1 łyżka nasion kolendry
Składniki, których będziesz potrzebować
Chińskie Wino Ryżowe
Całe Nasiona Kolendry
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Wino Shaoxing
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
(duża Tuba)
4
Połącz sos sojowy, czarny ocet, ocet ryżowy, cukier i wino w rondlu. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Czarny
Ocet Ryżowy
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Usuń z ognia i dodać kolendrę, czerwone chile, cynamon i nasiona kolendry. Strome 45 minut, następnie odcedzić i odstawić bulion na bok.Montaż5 uncji celofan makaron (nici fasoli) 1/4 szklanki wasabi proszku 9 łyżki cukru
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Celofanowy
Całe Nasiona Kolendry
Czerwona Papryka Chili
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Do każdego z nich dodajemy makaron, następnie doprawiamy 1 łyżeczką sosu orzechowego i przybraniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Orzechowy
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
14
Posypać wasabi nubbins wokół obwodu. Wrzucić przed jedzeniem.Każda porcja: XXX kalorii; XXX mg. sód; XX mg. cholesterol; XX gram tłuszczu; XX gram tłuszczów nasyconych; XX gram węglowodanów; XX gram białka; X. XX gram błonnika.