Makaron Sezamowy Na Zimno 66

Makaron Sezamowy Na Zimno 66
Zimny makaron sezamowy 66 może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 258 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka kija cynamonu, cukier, unseasoned octu ryżowego, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 35%. Spróbuj Makaron Sezamowy Na Zimno, Makaron sezamowy na zimno 66, oraz Makaron Sezamowy Na Zimno 66 dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać w kolendry, cynamon, kolendra, i chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
KolendraKolendra
CynamonCynamon
Papryka ChiliPapryka Chili
3
Zdjąć z ognia; strome 45 minut. Przecedzić do miski. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Makaron umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać wrzącą wodę do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Odstawić, aż makaron będzie miękki, oddzielając od czasu do czasu, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
4
Odcedzić; powrót makaron do miski. (Można przygotować 4 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Odstawić w temperaturze pokojowej. Przed użyciem przykryć ciepłą wodą; dobrze spuścić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Wlać 1/4 szklanki bulionu do każdej z 6 płytkich misek. Top z kiełkami, makaronem, sosem orzechowo-sezamowym, jabłkiem, ogórkiem, zieloną cebulą i imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
OgórekOgórek
MakaronyMakarony
KiełkiKiełki
ImbirImbir
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
BulionBulion
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dekoruj jabłkami, orzeszkami ziemnymi i sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
8
* Jasne suszone makarony, znane również jako celofan lub przezroczysty makaron; sprzedawane w azjatyckiej sekcji żywności w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn