Makaron Sezamowy
Makaron sezamowy wymaga ok. 22 minuty od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 71 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz śnieżny groszek, sól, ogórek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 32%. Podobne przepisy to Sezamowy tuńczyk & awokado z pikantnym makaronem z cukinią sezamową, Paluszki z kurczaka miodowo-Teriyaki z sezamem z makaronem celofanowym sezamowym i groszkiem, oraz Makaron Sezamowy.
Instrukcje
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować do al dente, 10 minut, dodając edamame na Ostatnie 3 minuty i brokuły i groszek śnieżny na ostatnią chwilę.
Spuścić; uruchomić pod zimną wodą.
Przełożyć do dużej miski, wytrząsając nadmiar wody.
Dodaj pozostałe warzywa. Wymieszać z sosem.